SMO organiseert Corona- proof Diploma-uitreiking op 6 en 9 juli 2020

De diplomauitreiking van de Stichting Metaal Opleidingen staat weer voor de deur. Terwijl de BBL-leerlingen druk bezig zijn bij de diverse leerbedrijven met de laatste loodjes buigt de stichting zich dit jaar over een unieke, maar helaas noodzakelijk aangepaste opzet van de diplomauitreiking. Zowel het ROC als SMO stelt ieders gezondheid voorop in de huidige Corona pandemie en zal daarom de diplomauitreiking door middel van een ‘drive through’ laten plaatsvinden.

Diploma drive through

Geslaagde SMO leerlingen halen dit jaar het diploma op door middel van de diploma drive through. De leerling en ouders/broers of zussen rijden in één auto langs 5 verschillende checkpoints waar ze de verschillende onderdelen van de diplomauitreiking meemaken. Hierbij is natuurlijk gedacht aan een lekker drankje, een persoonlijk moment, de uitreiking, ondertekening en felicitatie en natuurlijk het fotomoment. Doordat de leerling en zijn gezin in de auto blijven, wordt voldaan aan de landelijk RIVM richtlijnen en maken we toch een feestelijk moment van de uitreiking.

Datum en locatie:

De uitreiking vindt plaats op de opleidingslocaties in Veghel en Oss, iedere leerling ontvangt een persoonlijke tijdsindicatie wanneer hij/zij het diploma mag komen ophalen.

Locatie Veghel: 6 juli vanaf 19.30 (let op, je ontvangt een persoonlijke tijdsindicatie)

Locatie Oss:    9 juli vanaf 16.30 (let op, je ontvangt een persoonlijke tijdsindicatie)

 

Tot die tijd wensen we de leerlingen heel veel succes met de laatste loodjes!