SMO lanceert promotievideo voor Noordoost-Brabantse metaalsector

Stichting Metaal Opleidingen, al sinds 1990 de verbindende factor tussen leerlingen en metaalbedrijven, heeft onlangs een flitsende video gelanceerd.

De video

Het filmpje is tot stand gekomen door een samenwerking van verschillende partijen, waaronder diverse bedrijven uit de metaalbranche. Middels de video willen Stichting Metaal Opleidingen en de aangesloten bedrijven jongeren laten zien wat de mogelijkheden zijn van werken in de uitdagende metaalbranche in de regio Noordoost-Brabant.

Gedachte achter de video

In de video worden onder andere een groot aantal technieken uit het werkveld onder de aandacht gebracht. Het doel van het filmpje is jongeren enthousiasmeren om te kiezen voor een leerwerktraject in de metaalbranche. Voor een sterke metaalsector is immers goed opgeleid personeel nodig. Samen met goede vakopleidingen en betrokken metaalbedrijven investeert SMO in de vakmensen van de toekomst.

Stichting Metaal Opleidingen (SMO) werkt samen met metaalopleidingen en –bedrijven in de regio Oss-Uden-Veghel aan een hoogwaardige en toekomstbestendige metaalindustrie. Dat doet SMO door leerlingen en bedrijven in de metaalsector met elkaar te verbinden. Jongeren doen op deze manier waardevolle praktijkervaring op, terwijl bedrijven de kans krijgen om te investeren in het personeel van de toekomst.