Open dag SMO & ROC de Leijgraaf op 15 november 2019

Plaatwerker, verspaner, lasser, constructiewerker of kies je liever de kant van de mechatronica? Tijdens de open dag van Stichting Metaal Opleidingen (SMO) en ROC de Leijgraaf op 15 november 2019 kom je alles te weten over de verschillende (vervolg)opleidingen in de metaalbranche. Je krijgt een informatief en praktisch kijkje in de SMO-keuken. En je krijgt antwoorden op vragen als: Hoe is het om te werken en stage te lopen in de metaalbranche? Wat leer je er allemaal? Hoe ziet het opleidingstraject eruit? Hoe ziet een week op het MBO eruit als je kiest voor een BBL-traject? Je ontdekt het allemaal tijdens de open dag!

Leren en werken in de metaalbranche?

Tijdens de open dag van SMO en ROC de Leijgraaf in Cuijk, Oss en Veghel kun je sfeer proeven, maar ook docenten en studenten ontmoeten. Stel hen al je vragen en laat je inspireren voor werken en leren in de metaalbranche bij de speciale stand van Stichting Metaal Opleidingen (SMO). Ook heb je de mogelijkheid om de praktijkruimtes op school te bekijken.

Zelf lassen met de lassimulator bij de SMO stand

Bij de stand van SMO ontmoet je, naast docenten en studenten, ook medewerkers van de verschillende leerbedrijven die aanwezig zullen zijn. Zij kunnen je alles vertellen over hun bedrijf en hoe het is om in een leerbedrijf te werken. Bovendien heeft SMO ook direct een praktische oefening voor je in petto: bij de stand kun je met een lassimulator gelijk laservaring opdoen. Hoe hoog scoor jij?

Ontdek de mogelijkheden

Is werken in de metaalbranche iets voor jou? Je ontdekt het zelf tijdens de open dag. De docenten, studenten en medewerkers van de leerbedrijven vertellen je graag alles over de mogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Iedereen is bovendien welkom, dus neem ook gerust je familie en vrienden mee. Aanmelden voor de open dag is niet nodig, je kunt deze dag gewoon bij de verschillende locaties binnenlopen.

En mocht je jezelf direct aan willen melden voor een SMO-opleiding bij het ROC? Dat kan ook tijdens de open dag. Wil je er liever nog even over nadenken. Dat is uiteraard ook geen probleem. Aanmelden kan ook gewoon op een later moment, via de website van De Leijgraaf.

Praktische informatie

Datum: 15 november 2019

Tijdstip: 15.00-20.00u

Locaties: Cuijk – Oss – Veghel

 

Update 22 november 2019

Vorige week heeft de open dag van SMO & ROC de Leijgraaf plaatsgevonden. We kunnen melden dat het weer een geslaagde open dag is geweest met veel belangstelling voor (vervolg)opleidingen in de metaalbranche.