Extra open dagen SMO in april en mei in Oss en Veghel!

Plaatwerker, lasser, constructiewerker of kies je liever de kant van de mechatronica? Tijdens de extra open dag en open avonden van Stichting Metaal Opleidingen (SMO) en ROC de Leijgraaf kom je alles te weten over de verschillende (vervolg)opleidingen in de metaalbranche. Je krijgt een informatief en praktisch kijkje in de SMO-keuken. En je krijgt antwoorden op vragen als: Hoe is het om te werken en stage te lopen in de metaalbranche? Wat leer je er allemaal? Hoe ziet het opleidingstraject eruit? Hoe ziet een week op het MBO eruit als je kiest voor een BBL-traject? Je ontdekt het allemaal tijdens de open dag/avond!  

Leren en werken in de metaalbranche?

Tijdens de open dag/avond van SMO en ROC de Leijgraaf in Oss en Veghel laat je je inspireren voor werken en leren in de metaalbranche. Uiteraard is er een vakdocent en praktijkbegeleider aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Ontdek de mogelijkheden

Is werken in de metaalbranche iets voor jou? Je ontdekt het zelf tijdens de open dagen. Aanmelden voor de open dag/avond is niet nodig, je kunt op deze dagen gewoon bij de verschillende locaties binnenlopen.

En mocht je jezelf direct aan willen melden voor een SMO-opleiding bij het ROC? Dat kan ook tijdens de open dagen. Wil je er liever nog even over nadenken. Dat is uiteraard ook geen probleem. Aanmelden kan ook gewoon op een later moment, via de website van De Leijgraaf.

Praktische informatie

Zaterdag 9 april van 10:00 – 13:00 uur open dag

Woensdag 13 april van 17:00 – 20:30 uur open avond

Dinsdag 31 mei van 16:00 – 19:00 uur open avond

Locaties:

De open dag/avonden vinden plaats bij het ROC in Oss & Veghel