Extra open avond bij SMO op 6 februari a.s.

Stichting Metaal Opleidingen organiseert, samen met ROC de Leijgraaf, op 6 februari a.s. een extra open avond. De avond zal plaatsvinden van 16.00u tot 20.00u. Jongeren die interesse hebben in een metaalopleiding in de vakgebieden plaatwerker, verspaner, lasser, constructiewerker of juist mechatronica kunnen tijdens deze extra open avond alles te weten komen over deze verschillende (vervolg)opleidingen.  

Alles weten over een opleiding in de metaal?

Tijdens de open avond is het mogelijk om alles wat je altijd al wilde weten te vragen aan de medewerkers van het ROC en SMO. Zo wordt (toekomstige) jongeren een praktisch en informatief kijkje in de SMO-keuken geboden.

Tijdens de open avond kom je bijvoorbeeld alles te weten over:

  • De verschillende (vervolg)opleidingen in de metaalbranche;
  • De mogelijkheden van de verschillende stageplaatsen;
  • De inhoud van het opleidingstraject;
  • Een gemiddelde (werk)week van een SMO-leerling bij een BBL-traject;
  • Nog veel meer!

Leren en werken in de metaalbranche?

Tijdens de open dag van SMO en ROC de Leijgraaf in Oss en Veghel kun je sfeer proeven, maar ook docenten en studenten ontmoeten. Stel hen al je vragen en laat je inspireren voor werken en leren in de metaalbranche. Ook heb je de mogelijkheid om de praktijkruimtes op school te bekijken.

Bekijk alle mogelijkheden tijdens de extra open avond en ontdek of leren en werken in de metaalbranche iets voor jou is! Neem gerust je familie en vrienden mee, ook zij zijn tijdens deze avond van harte welkom!

Datum: 6 februari a.s. 

Tijdstip: 16.00-20.00u 

Locaties: ROC de Leijgraaf te Oss en Veghel