Technisch Leidinggevende

Hebben we genoeg materiaal? Wanneer gaan we dit doen? Wie gaat wat doen? Dit zijn vragen waar je mee te maken gaat krijgen als technisch leidinggevende.

Inhoud

Jij geeft direct leiding aan andere medewerkers. Zo houd jij in de gaten welke werkzaamheden gedaan moeten worden, bepaal jij welke middelen en materialen noodzakelijk zijn en zorg je ervoor dat alles op tijd beschikbaar is. Als technisch leidinggevende zie je er dus op toe dat alle werkzaamheden volgens plan verlopen en dat alle producten ook de juiste kwaliteit hebben. Ook voorzie je iedereen van instructies, overleg je de werkzaamheden met de werknemers en geef je ze regelmatig feedback. Goede leidinggevenden zijn onmisbaar, word jij dé specialist in jouw bedrijf?

Na je opleiding

Na je opleiding ben je in het bezit van het vakdiploma Technisch Leidinggevende niveau 4 én het SMO-certificaat. Met deze papieren op zak en de geleerde vaardigheden, ligt er een mooie toekomst voor je in het verschiet. Bedrijven staan in de rij voor goed opgeleide leidinggevenden zoals jij! Via SMO kan je in principe altijd blijven werken bij je leerbedrijf. Mocht dit om een of andere reden toch niet lukken, dan helpen wij je bij het zoeken naar een baan.