Nieuwe zoekfunctie overzichtspagina lidbedrijven

Bij SMO zijn wij voortdurend opzoek naar mogelijkheden om te verbeteren. Zowel in onze dienstverlening als op onze website. Om die reden hebben wij een nieuwe zoekfilter laten inbouwen op de overzichtspagina van alle lidbedrijven.
  • Zoefilter SMO website

U vraagt, wij draaien

Enkele gebruikers van onze website, waaronder lidbedrijven en potentiƫle nieuwe SMO-studenten, hebben onlangs aangegeven dat zij niet makkelijk een lidbedrijf bij hun in de buurt konden vinden via onze website. Veel studenten die een studiekeuze moeten maken, willen natuurlijk graag weten hoe ver een potentieel lidbedrijf van hun thuisadres af is. Bij de originele zoekfilter kon er alleen gezocht worden op een plaatsnaam.

Nu is het mogelijk om een plaatsnaam in te typen en vervolgens de straal waarin het lidbedrijf zich moet bevinden te bepalen. Stel dat je bijvoorbeeld woont in Mariaheide, dan kan je nu filteren op “Alle lidbedrijven in een straal van 10km rondom Mariaheide”. Op deze manier weet je eenvoudig hoe ver een lidbedrijf bij jou in de buurt is. Probeer het eens uit!