Een mooie dag voor de geslaagden in Veghel

  • Diploma-uitreiking Veghel 2024 7 gecropped

Dan is het eindelijk zover

In Veghel vond de tweede diploma-uitreiking van dit jaar plaats. Ook dit werd een feestelijke bijeenkomst voor zowel de (ex-)studenten, vrienden, familie, het KW1C en natuurlijk voor SMO. Er waren geslaagden voor de opleidingen:

  • Medewerker Productietechniek Constructie niveau 2
  • Allround Medewerker Productietechniek Constructie niveau 3
  • Monteur Mechatronica niveau 2
  • Eerste Monteur Mechatronica niveau 3

Hoe de uitreiking eraan toeging lees je hieronder!

  • Diploma-uitreiking Veghel 2024 6 gecropped

Het was duidelijk feest

Bij het binnenlopen van het KW1C te Veghel was al snel zichtbaar dat het feest was. De uitbundigheid van de versieringen lieten zien dat ook het KW1C dit een speciale avond vond. Nadat iedereen in de centrale ruimte verzameld was, werden we welkom geheten door het KW1C. Hierop volgden enkele mooie woorden voor de geslaagden van verschillende niveaus en vakrichtingen. Vervolgens klonk er een dik verdiend applaus voor de docenten, mentoren en ondersteunend personeel van het KW1C. Zonder hen was het namelijk voor een flink aantal studenten een stuk lastiger geweest om zijn/haar diploma te behalen.

  • Diploma-uitreiking Veghel 2024 1 gecropped

Een mooi woordje van Hans

Aansluitend ging de groep uiteen en was er per vakrichting en opleidingsvorm een ruimte beschikbaar. Daar werden studenten/ouders/vriend(in)/praktijkbegeleiders welkom geheten door SMO projectmanager Hans Voets. In zijn welkomstwoord vergat ook hij niet de docenten en mentoren mee te nemen. De extra begeleiding vanuit hun kant is namelijk ontzettend van belang.

  • Diploma-uitreiking Veghel 2024 2 gecropped

Ook een woordje van onze voorzitter

Vervolgens nam SMO voorzitter Wesley van Ophuizen de microfoon over en sprak hij een woordje namens het bestuur en de lidbedrijven. Uit zijn woorden bleek veel trots en waardering voor het topresultaat dat geleverd is. Na de lovende woorden was het tijd voor hetgeen waarvoor alle aanwezigen gekomen waren: de diploma-uitreiking

  • Diploma-uitreiking Veghel 2024 3 gecropped

Tijd voor de krabbel

Onder een soort van positieve roast werden de geslaagden een voor een naar voren geroepen. Na het tekenen van het KW1C diploma en het SMO-certificaat was het tijd voor een foto en een verdiend applaus. Aansluitend hebben we met alle KW1C geslaagden een borrel gedronken.

  • Diploma-uitreiking Veghel 2024 5 gecropped

Een geslaagde dag

Wij kijken terug op wederom een zeer geslaagde diploma-uitreiking, wij feliciteren nogmaals alle geslaagde SMO studenten met dit geweldige resultaat. Daarnaast bedanken we alle lidbedrijven en het KW1C Veghel, zonder hen was het immers niet gelukt. Nogmaals van harte gefeliciteerd studenten! Succes met alles dat op jullie pad komt, maar met jullie skills zal dat geen enkel probleem worden!