Een feestelijke diploma-uitreiking in Oss

  • Diploma-uitreiking Oss 2024 gecropped 4

Na hard werken…

…is de beloning dan eindelijk daar! Op dinsdag 2 juli was het dan zover voor de SMO-studenten van Oss; hun welverdiende diploma-uitreiking! En dat hebben we geweten! Het KW1C en SMO hadden flink uitgepakt qua versieringen en organisatie. Er waren geslaagden van de studies:

  • Medewerker Productietechniek uitstroomrichting Constructie niveau 2
  • Allround Medewerker Productietechniek uitstroomrichting Constructie niveau 3
  • Monteur Mechatronica niveau 2
  • Eerste Monteur Mechatronica niveau 3

Hoe de uitreiking eraan toeging lees je hieronder!

  • Diploma-uitreiking Oss 2024 gecropped 2

De uitreiking

De aanwezigen gingen per vakrichting naar diverse lokalen voor hun diploma-uitreikingen. De SMO studenten verzamelden zich daar met hun vrienden, familie, de praktijkbegeleiders en de KW1C docenten / mentoren. Projectmanager Hans Voets hield vervolgens een mooi welkomstwoord voor alle aanwezigen. SMO-bestuurslid Martijn Krouwenberg nam vervolgens kort het woord om namens stichting SMO en de aangesloten lidbedrijven de felicitaties uit te spreken.

  • Diploma-uitreiking Oss 2024 gecropped 3

Tijd voor een krabbel

Op een ludieke wijze werden alle studenten door entertainer Peter van Aar naar voren geroepen. Daar werden ze, na het tekenen van het KW1C-diploma en SMO-certificaat, onder luid applaus op de foto gezet. De studenten kregen naast het KW1C diploma en het SMO-certificaat ook enkele presentjes mee. Een van deze presentjes was een ludieke foto van hen. Op deze foto staan alle leerlingen afgebeeld terwijl er van alles misgaat (van stroomschokken tot brand). Het editten kost wat tijd, maar de foto’s werden heel goed ontvangen.

  • Diploma-uitreiking Oss 2024 gecropped 1

Na afloop

Nadat iedereen zijn of haar diploma in ontvangst had mogen nemen, was het tijd voor een gezellige borrel. Hier werden de toekomstplannen besproken evenals de aanstaande vakanties. Wij kijken terug op een zeer “geslaagde” middag! Van harte gefeliciteerd aan alle geslaagden! De wereld ligt aan jullie voeten!